Het laatste nieuws
29-6-2020
Zomer openingstijden
In de maanden Juli en augustus is het atelier alleen open op vrijdag. Wil je langskomen neem dan even van te voren via de mail of telefonisch contact op zodat we rekening kunnen houden met het aantal klanten in het atelier! Buiten deze tijden alleen op afspraak open!
6-4-2020
Corona maatregel voor alle workshops

Om te helpen de corona verspreiding te beperken zijn er geen workshops zolang samenscholing verboden is
Het atelier is op de normale openingstijden wel open. We werken zoveel mogelijk met telefonische afspraak

20-3-2020
Corona maatregelen
Ik probeer het bezoek aan het atelier zoveel mogelijk te spreiden. Daarvoor neem ik de volgende maatregelen.
Per keer streef ik ernaar niet meer dan twee bezoekers in het atelier te hebben.
Wil je langs komen maak dan een afspraak via info@handwerkateliersari.nl of simpel telefonisch op 070 3608985. Dit kan op werkdagen van 10 tot 17 en op zaterdag tot 16 uur. Buiten deze tijden ben ik pertinent gesloten.!!
Ik hoop op jullie begrip en de webwinkel blijft open!!
Meer nieuws:
3-10-2019
Workshop poppen
Er is op zaterdag 19 en 26 oktober weer een worskhop poppen maken in het atelier. Bij het item workshop staat een foto van de pop die je maken kan. De kosten zijn €75,00 pp en de workshop duurt van 9,30 tot ca.13.00 uur Er is voor maximaal 5 personen plaats dus als je wilt deelnemen neem dan snel contact op met het atelier via mail of telefoon om te kijken of er nog plaats is.
Nieuw in ons assortiment
Zomer - Wilma -
Een pakketje met al het matriaal en een uitgebreide beschrijvning voor het maken van de letters zomer met een leuk aardbei poppetje erbij. Voor het maken van het poppetje is enige ervaring gewenst. De lente van de letters zomer is ca. 25 cm.
25,95
Keertang/klemschaar
Een hele handige klemtang om het kokertje van tricot om te draaien. ook wel klemschaar genoemt. Vooral handig bij het maken van kleine poppetjes. Ook voor het keren van de stoffen handjes. 
5,95
Zonnebloem - Marlijn -
Een pakketje voor het maken van deze mooie zonnebloem van ca. 20 cm. hoog. In het pakketje zit ook een zakje met zonnebloemzaafjes! Het si niet moeilijk om te maken.
8,50
Op de camping - Droomvilt -
Een pakketje voor het maken van een schilderijtje. Het is niet moeilijk om te maken.
14,85
Seizoens bordje winter -Droomvilt-
Een pakketje voor het maken van het wintertafereeltje voor bij de jaarkalender. de basiskalender is ook als pakket verkrijgbaar.
12,95