Het laatste nieuws
28-4-2021
Zomer Openingstijden
Het atelier is elke vrijdag open van 10 to 17.00 uur! Er mogen maximaal 2 klanten tegelijk binnen. Als u op andere dagen langs wil komen kan dit alleeen op afspraak.  Dit kan bij voorkeur via de mail, u krijgt zo snel als mogelijk antwoord wanneer u welkom bent. Natuurlijk mag u ook bellen om te kijken of het mogelijk is om een afspraak te maken. Het mail adres is info@handwerkateliersari.nl en het telefoon nummer is 070-3608985
19-1-2021
Gratis verzending borduurpakketten
Zolang het atelier dicht is verstuur ik alle borduur pakketten zonder verzendkosten! U mag ook een combinatie bestelling doen, zodra er een borduurpakket bij zit betaald u geen verzendkosten.
5-12-2020
Nieuwe artikelen
Sinds een aantal weken staat er een tafeltje in het atelier met diverse borduurpakketten! Vanwege een regelmatig terugkerende vraag of ik die verkoop heb ik besloten om een beperkt aantal pakketten in het atelier te koop aan te bieden.  Ook zijn er daglichtlampen in het atelier en via de webwinkel te koop!
Meer nieuws:
3-10-2019
Workshop poppen
Er is op zaterdag 19 en 26 oktober weer een worskhop poppen maken in het atelier. Bij het item workshop staat een foto van de pop die je maken kan. De kosten zijn €75,00 pp en de workshop duurt van 9,30 tot ca.13.00 uur Er is voor maximaal 5 personen plaats dus als je wilt deelnemen neem dan snel contact op met het atelier via mail of telefoon om te kijken of er nog plaats is.
Nieuw in ons assortiment
Cyclaam - Vrolijke Vilt Vriendjes -
Een pakketje voor het maken van een prachtige kamerplant. Moeilijk is het niet maar het neemt wel wat tijd! De palnt met potgrond is ca.18 cm hoog.
25,95
Dikke kus doosje blauw - Vrolijke Vilt Vriendjes -
Een pakketje met een mooi versiert doosje waar je een beertje van vilt op kan maken.  Het is niet moeilijk te maken.
14,95
Dikke kus doosje roze - Vrolijke Vilt Vriendjes -
Een pakketje met een  mooie versiert doosje waar je een lief beertje op kan maken. Het is niet moeilijk te maken.
14,95
Feestvarken doosje - Vrolijke Vilt Vriendjes -
Een pakketje met een doosje met de tekst fijne verjaardag waar je een vilten beertje op kan maken. Het is niet moeilijk te maken
14,95
Rammelaar schaap - Vrolijke Vilt Vriendjes-
Een pakketje  voor het maken van een rammelaar met een schaapje. Het is niet moeilijk te maken.
9,90