Het laatste nieuws
1-8-2018
Najaars Open Dagen
De najaars opendagen zijn dit jaar van woensdag 19 september tot en met zaterdag 22 september. Het thema dit jaar is Herfstschatten. Woensdag gaan we om 13.00 uur beginnen en de andere dagen starten we om 10.00 uur. Alle dagen zijn we tot 17.00 uur open alleen op de zaterdag stoppen we om 16.00 uur. Natuurlijk is er voor elke klant weer een kadootje en ook zal er doorlopend een mini workshop gegeven worden tegen een kleine vergoeding. Noteer deze datum vast in uw agenda want het is zeker de moeite waard om langs te komen.
27-7-2018
Aangepaste openingstijden

Vanaf nu is het atelier minder vaak open.  Nieuw is dat er op de woensdagavond tijdens de workshop ook een mogelijkheid is om spulletjes te kopen. In de hele maand juli en augustus is het atelier alleen open op de woensdagavond van 19.00 tot 21.30 en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Natuurlijk mag u altijd bellen of mailen of er een andere tijd mogelijk is!

1-3-2018
Nieuwe rubriek
Vanaf vandaag is er een nieuwe rubriek in de webshop onder de titel Kant en Klaar. In deze rubriek komen voorbeelden te staan die in de verkoop mogen omdat ik er geen pakketjes meer van verkoop. Soms zijn het ook kant en klare artikelen die er speciaal voor gemaakt worden. Ook is het mogelijk om kant en klaar te bestellen die speciaal voor je (dus in opdracht) gemaakt worden. Houd dan wel rekening met een levertijd.
Meer nieuws:
1-2-2009
Snuffelhoekje
Er is een nieuwe rubriek in de webwinkel. Hier vind je pakketjes die ik uitverkoop. Op is dus op. Het zijn soms pakketjes van eigen ontwerp die uit de productie gaan maar het kunnen ook pakketjes  van andere ateliers zijn.
Nieuw in ons assortiment
Sint Joris en de draak - Voltooi -
Een patroon voor het maken van de draak met daarbij Sint Joris. Het is niet moeilijk te maken.
4,95
Seizoenslampje Klaproos - Lindelicht -
Een pakket voor het maken van een mooi vilten lampekapje in de vorm van een klapriis. Het basislampje zit er niet bij maar is wel los verkrijgbaar. Deze is geschikt voor alle vilten seizoenskapjes van atelier Lindelicht!
28,50
Seizoenslampje Haagwinde - Lindelicht-
Een pakketje voor het maken van een mooi lampenkapje in de vorm van een haagwinde. In het pakket zitten de materialen voor het vilten kapje maar niet het basislampje. Deze  is los verkrijgbaar en geschikt voor alle viltenkapjes zodat je per seizoen van kapje (bloem) kan wisselen.
24,75
Lavendelschommel - Septemberspring -
Een patroon voor het maken van een lief poppetje die op een schommel van lavendeltakjes zit. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst.
4,80
Lavendellichtje - Septemberspring -
Een patroon voor het maken van een mooi lichtje om een ( hak ) glazenpotje. Het is niet moeilijk te maken.
4,40