Workshops
 
Workshop elfenhuisje 2020
Op een aantal data is er een worskhop gepland voor het maken van dit mooie elfenhuisje met een gewikkeld wolelfje erin. De workshop is in de ochtend en duurt ca. 3 uur. Inclusief materiaal komt het op €25,00 pp Wil je ook meedoen aan deze workshop geef je dan snel  via de mail op dan kijk ik of er nog een plekje vrij is! Eventueel kan je je opgeen op een reservelijst, als er dan een afmeldinng is meld ik dat.
 

zaterdag 29 februari (=vol)

zaterdag 7 maart (=vol)

zaterdag 14 maart (=vol

zaterdag 21 maart (=vol)

zaterdag 28 maart (=vol)
 
Workshop vazen vilten
Op zaterdag 22 februari is er een workshop natvilten . We gaan deze ochtend om een galzen vaas vilten we beginnen om 10.00 uur en het duur tot ca 12.30. Inclusief vaas en materiaal komt deze workshop op €22,50 en er zijn nog enkele plaatjes vrij Wil je meedoen geef je dan snel via een mailtje op dan hoor je van mij of er nog een plekje vrij is.
 
Workshops Corina

Elke woensdagavond geeft Corina een workshop met haar eigen ontwerpen. De basiskosten voor deze workshop is € 7,50. Er is plaats voor maximaal 10 personen en bij 5 personen gaat het door. U kunt naar keuze werken aan een van de ontwerpen van Corina maar u mag ook een eigen werkstuk meenemen of maken. Heeft u interesse in deze workshop, neem dan contact op om te kijken of er nog een plaatsje is.  Wilt u zich aanmelden voor deze workshop dan kan dit ook via Viltcreatiescorina@gmail.com 

 

Kinderpartijtjes
In overleg met de ouders en het kind organiseren wij op woensdagmiddag ook kinderpartijtjes voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Een kinderpartijtje duurt 2 uur en is inclusief materiaal, iets lekkers en een glaasje limonade.
Een kinderpartijtje kost € 70,00 tot 6 deelnemers, elke deelnemer meer kost € 5,- en het maximum aantal deelnemers is 10.
Workshops dinsdagavond 2019

Dinsdagavond is om de week  van 19.30 tot 22.00 uur open workshops in het atelier. Dit betekent dat u zelf bepaalt wat u gaat maken en daar waar nodig krijgt u ondersteuning. Deze workshops kosten € 7,50 per avond en u kunt zich per keer opgeven. Er is plaats voor maximaal 10 personen dus neem wel van te voren even contact op om te kijken of er nog een plekje vrij is. Bij aanmelding van minimaal 5 personen gaat de workshop door. De volgende data staan gepland;

dinsdag 3 maart

dinsdag 17 maart

dinsdag 31 maart

dinsdag 14 april

dinsdag 28 april

Wilt u zich aan of afmelden voor de workshop dan kan u een mailt sturen naar info@handwerkateliersari.nl of naar  Viltcreatiescorina@gmail.com 

 

Workshops vrijdagochtend 2019

Elke vrijdag morgen is er van 10.00 tot 12.30 een workshop in het atelier. U kunt zelf bepalen wat u maken wilt en u krijgt hulp waar nodig. De basiskosten voor deze workshop is € 7,50. Er is plaats voor 8 personen en bij 5 personen gaat de workshop door. Als u een keertje komen wilt, neem dan contact op om te kijken of er nog een plaatsje vrij is.

 
Baby pop
Op zaterdag  18 april  en zaterdag 25 april 2020 is er een workshop poppen maken in het atelier. Het is een babypop van ca.30 cm groot. De workshop van 2 ochtenden kost €75,00 en dit is inclusief al het materiaal voor het maken van deze pop zonder kleertjes.  We beginnen om 9.30 en om ca. 13.00 uur willen we stoppen. Houd wel rekening met huiswerk anders lukt het niet om deze pop in twee ochtenden af te krijgen! Wilt u zich opgeven dan kan dit via de telefoon of via de mail. Na een aanbetaling van €25,00 is uw inschrijving definitief.  
 
Wol elfje of Wol fee
Op zaterdag 11 januari is er een workshop voor het maken van een wolfee of een wolelfje in het atelier. We beginnen om 10.00 uur en het duurt tot ca.12.30 de materialen zitten bij de prijs in en u ka zelf koezen of u een hangende of een staande fee of elfje wilt maken. ook de kleur kan u zelf kiezen. De kosten van deze workshop zijn €22,50 pp en bij 4 personen gaat de workshop door. Aanmelden kan via de telefoon of via de mail. Ik vraag bij aanmelding een aanbetaling van €10,00