Workshops
 
Workshops Corina

Elke woensdagavond geeft Corina een workshop met haar eigen ontwerpen. De basiskosten voor deze workshop is € 8,50. Er is plaats voor maximaal 10 personen en bij 5 personen gaat het door. U kunt naar keuze werken aan een van de ontwerpen van Corina maar u mag ook een eigen werkstuk meenemen of maken. Heeft u interesse in deze workshop, neem dan contact op om te kijken of er nog een plaatsje is.  Wilt u zich aanmelden voor deze workshop dan kan dit ook via Viltcreatiescorina@gmail.com 

 

Kinderpartijtjes
In overleg met de ouders en het kind organiseren wij op woensdagmiddag ook kinderpartijtjes voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Een kinderpartijtje duurt 2 uur en is inclusief materiaal, iets lekkers en een glaasje limonade.
Een kinderpartijtje kost 70,00 tot 6 deelnemers, elke deelnemer meer kost 5,- en het maximum aantal deelnemers is 10.
Inloop Workshop Donderdagmorgen
Donderdagmorgen is er om de week een inloop workshop van 9.30 to 12.00 Er is plaats voor 8 personen en ieder werkt aan zijn of haar eigen werkstuk en je krijgt hulp daar waar nodig. De kosten zijn €8,50 per keer. Neem contact op als u interesse hebt in deze workshop om te overleggen of er nog een plekje vrij is.
Workshops vrijdagochtend 2022

Elke vrijdag morgen is er van 10.00 tot 12.30 een workshop in het atelier. U kunt zelf bepalen wat u maken wilt en u krijgt hulp waar nodig. De basiskosten voor deze workshop is € 8,50. Er is plaats voor 8 personen en bij 5 personen gaat de workshop door. Als u een keertje komen wilt, neem dan contact op om te kijken of er nog een plaatsje vrij is.

 
Poppenworkshop Droompop

Er komt weer een workshop voor het maken van je eigen droompop. De kosten komen op €75,00 inclusief de materialen. Het gaat om alleen de pop zonder de kleertjes. Maar in het bijgelverde magazine staan wel de patronen voor kleertjes. De worskhop gaat over 3 ochtenden van 3 uur + 1 uitloopochtend.  De data zijn   21 april,  19 mei , 2 juni en de uitloopochtend is 16 juni Heb je interesse stuur dan een berichtje