Workshops
 
Workshops Corina

Elke woensdagavond geeft Corina een workshop met haar eigen ontwerpen. De basiskosten voor deze workshop is € 7,50. Er is plaats voor maximaal 10 personen en bij 5 personen gaat het door. U kunt naar keuze werken aan een van de ontwerpen van Corina maar u mag ook een eigen werkstuk meenemen of maken. Heeft u interesse in deze workshop, neem dan contact op om te kijken of er nog een plaatsje is.  Wilt u zich aanmelden voor deze workshop dan kan dit ook via Viltcreatiescorina@gmail.com 

 

Kinderpartijtjes
In overleg met de ouders en het kind organiseren wij op woensdagmiddag ook kinderpartijtjes voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Een kinderpartijtje duurt 2 uur en is inclusief materiaal, iets lekkers en een glaasje limonade.
Een kinderpartijtje kost € 70,00 tot 6 deelnemers, elke deelnemer meer kost € 5,- en het maximum aantal deelnemers is 10.
Workshops dinsdagavond 2019

Dinsdagavond is om de week  van 19.30 tot 22.00 uur open workshops in het atelier. Dit betekent dat u zelf bepaalt wat u gaat maken en daar waar nodig krijgt u ondersteuning. Deze workshops kosten € 7,50 per avond en u kunt zich per keer opgeven. Er is plaats voor maximaal 10 personen dus neem wel van te voren even contact op om te kijken of er nog een plekje vrij is. Bij aanmelding van minimaal 5 personen gaat de workshop door. De volgende data staan gepland;

dinsdag 15 oktober

dinsdag 29 oktober

dinsdag 12 november

dinsdag 26 november

dinsdag 10 december

Wilt u zich aan of afmelden voor de workshop dan kan u een mailt sturen naar info@handwerkateliersari.nl of naar  Viltcreatiescorina@gmail.com 

 

Workshops vrijdagochtend 2019

Elke vrijdag morgen is er van 10.00 tot 12.30 een workshop in het atelier. U kunt zelf bepalen wat u maken wilt en u krijgt hulp waar nodig. De basiskosten voor deze workshop is € 7,50. Er is plaats voor 8 personen en bij 5 personen gaat de workshop door. Als u een keertje komen wilt, neem dan contact op om te kijken of er nog een plaatsje vrij is.

 
Baby pop
Op zaterdag 19 oktober en  zaterdag 26 oktober 2019 is er een workshop poppen maken in het atelier. Het is een babypop van ca.30 cm groot. De workshop van 2 ochtenden kost €75,00 en dit is inclusief al het materiaal voor het maken van deze pop zonder kleertjes.  We beginnen om 9.30 en om ca. 13.00 uur willen we stoppen. Houd wel rekening met huiswerk anders lukt het niet om deze pop in twee ochtenden af te krijgen! Wilt u zich opgeven dan kan dit via de telefoon of via de mail. Na een aanbetaling van €25,00 is uw inschrijving definitief.  Neem als u hier interesse in heeft contact op met Viltcreatiescorina@gmail.com  Zij neemt dan contact met u op om te kijken of er nog plaats is!
 
 
Workshop nat vilten hoed of sloffen

Zaterdag 23 maart is  er weer  een workshop natvilten. We beginnen om 9.30 en het duurt tot ca. 16.00 uur. U kunt zelf bepalen wat u wilt maken een hoed een tas  of een paar sloffen.  De workshop wordt gegeven door Anne Cool. De kosten bedragen €70.00 inclusief alle materialen en een eenvoudige lunch. 

Wilt u deelnemen, neem dan contact op met het atelier om te kijken of er nog plaats is.