Workshops
 
Workshop wol engel
Op zaterdag 15 december is er een workshop voor het maken van een wolengel met Merino en zijde. Er is plaats voor maximaal 8 personen en vol is vol. De workhop kost 22,50 en dit is inclusief al het materiaal. We beginnen om 10 uur en het duurt tot ongeveer 12,30 Opgeven kan via de telefoon of cia de mail.
Kinderpartijtjes
In overleg met de ouders en het kind organiseren wij op woensdagmiddag ook kinderpartijtjes voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Een kinderpartijtje duurt 2 uur en is inclusief materiaal, iets lekkers en een glaasje limonade.
Een kinderpartijtje kost 70,00 tot 6 deelnemers, elke deelnemer meer kost 5,- en het maximum aantal deelnemers is 10.
Workshops dinsdagavond 2018

Dinsdagavond is om de week  van 19.30 tot 22.00 uur open workshops in het atelier. Dit betekent dat u zelf bepaalt wat u gaat maken en daar waar nodig krijgt u ondersteuning. Deze workshops kosten € 7,50 per avond en u kunt zich per keer opgeven. Er is plaats voor maximaal 10 personen dus neem wel van te voren even contact op om te kijken of er nog een plekje vrij is. Bij aanmelding van minimaal 5 personen gaat de workshop door. De volgende data staan gepland;

dinsdag 8-januari
dinsdag 22 januari
dinsdag 5 februari
dinsdag 19 februari
dinsdag 5 maart
dinsdag 19 maart
dinsdag 2 april
dinsdag 16 april

 

 
Workshops Corina

Elke woensdagavond geeft Corina een workshop met haar eigen ontwerpen. De basiskosten voor deze workshop is € 7,50. Er is plaats voor maximaal 10 personen en bij 5 personen gaat het door. U kunt naar keuze werken aan een van de ontwerpen van Corina maar u mag ook een eigen werkstuk meenemen of maken. Heeft u interesse in deze workshop, neem dan contact op om te kijken of er nog een plaatsje is.  

 

Workshops vrijdagochtend 2018

Elke vrijdag morgen is er van 10.00 tot 12.30 een workshop in het atelier. U kunt zelf bepalen wat u maken wilt en u krijgt hulp waar nodig. De basiskosten voor deze workshop is € 7,50. Er is plaats voor 8 personen en bij 5 personen gaat de workshop door. Als u een keertje komen wilt, neem dan contact op om te kijken of er nog een plaatsje vrij is.

 
 
Workshop nat vilten hoed of sloffen

Zaterdag 10 november is  er weer  een workshop natvilten. We beginnen om 9.30 en het duurt tot ca. 16.00 uur. U kunt zelf bepalen wat u wilt maken een hoed een tas  of een paar sloffen.  De workshop wordt gegeven door Anne Cool. De kosten bedragen €70.00 inclusief alle materialen en een eenvoudige lunch. 

Wilt u deelnemen, neem dan contact op met het atelier om te kijken of er nog plaats is. 

 
Baby pop
Op zaterdag 16, 23 februari en  zaterdag 3 maart  2019 is er een workshop poppen maken in het atelier. Het is een babypop van ca.30 cm groot. De workshop van 3 ochtenden kost €75,00 en dit is inclusief al het materiaal voor het maken van deze pop zonder kleertjes. Wel krijgt u het patroon van het jasje erbij. We beginnen om 9.30 en om ca. 13.00 uur willen we stoppen. Houd wel rekekning met huiswerk anders lukt het niet om deze pop in drie ochtenden af te krijgen! Wilt u zich opgeven dan kan dit via de telefoon of via de mail. Na een aanbetaling van €25,00 is uw inschirjving definitief. Bij 5 aanmeldingen gaat de workshop door.