Beurzen
 
Textielmarkt Warmond
Zondag 18 juni staan we in het hart van Warmond op de gezellige wolmarkt die daar jaarlijks georganiseerd wordt.  Ook nu is het wenselijk om vooraf door te geven al u naar iets speciaal op zoek bent dan kunnen we het meenemen.
Hollyday Inn Leiden
Op zondag 20 augustus staan we op een handwerkbeurs in de ECC Holliday  Inn in Leiden. Ook hier nemen we veel mee maar speciale wensen graag even dooorgeven!
Kreadoe 2017
Ook dit jaar zijn we weer present op de Kreadoe in Utrecht. Dit keer met een kleinere stand en op een andere plaats. Dus nu geldt zeker dat je van te voren door kan geven als we iets voor je kunnen meenemen want de ruimte is beperkt. De kreadoe is van 1 t/m/ 5 november in de jaarbeurs in Utrecht.
Kerst Creatief Antwerpen
Dit jaar staan we voor het eerst met een kraam op de kerst markt in de Antwerp-Expo in Antwerpen. Alles meenemen is onmogelijk dus geef van te voren op als je wilt dat we iets voor je meenemen.
Beurs Oldenmarkt
Op zondag 11 juni gaan we naar de wolmarkt in Oldemarkt. Dit is een evenement die voor de tweede keer georganiseerd wordt. Ook hier nemen we veel mee maar alles is onmogelijk. Dus wil je dat we iets voor je meenemen geef dit dan ruim van te voren via de mail of telefinisch aan ons door.
Pluk de zomer
Op zaterdag 24 juni staan we op de zomermarkt op de Vlierboomstraat in Den Haag. Dit is een gezellige braderie met diverse leuke kramen.
Handwerkbeurs Rijswijk
Vrijdag 29 en zaterdag 30 september staan we op de handwerkbeurs in de broodfabriek in Rijswijk.
Hobby beurs Houten

Op zondag 10 december staan we op een creamarkt  in Expo hal Houten.