Het laatste nieuws
19-1-2021
Gratis verzending borduurpakketten
Zolang het atelier dicht is verstuur ik alle borduur pakketten zonder verzendkosten! U mag ook een combinatie bestelling doen, zodra er een borduurpakket bij zit betaald u geen verzendkosten.
14-12-2020
Atelier dicht
Helaas moet ook het atelier vanaf morgen  15 december dicht. Wat wel mogelijk blijft is via de webwinkel bestellen. Ook blijft het mogelijk om op afspraak  bestelde artikelen af te halen. Heb je iets nodig geef dit dan van te voren door dan laat ik weten wanneer je het af kan halen. Dit kan zowel telefonisch , alleen tussen 10.00 tot 17.00 uur als via de mail. 
5-12-2020
Nieuwe artikelen
Sinds een aantal weken staat er een tafeltje in het atelier met diverse borduurpakketten! Vanwege een regelmatig terugkerende vraag of ik die verkoop heb ik besloten om een beperkt aantal pakketten in het atelier te koop aan te bieden.  Ook zijn er daglichtlampen in het atelier en via de webwinkel te koop!
Meer nieuws:
29-1-2014
Open Workshops

Vanaf nu zijn de workshops om de week op dinsdag- of donderdagavond. Bel voor de juiste data. Elke week (behalve tijdens beurzen) is er op woensdagavond een workshop met als workshopleiding Corina. Heb je interesse neem dan even contact op met het atelier!

Nieuw in ons assortiment
Krokus popje- Poppejet -
Een pakketje voor het maken van een mooi krokuspopje met een bloemetje. In het pakket zit mooi sprookjesvilt en ook het beukenhoutje schijfje zit erbij. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst.
17,50
Klaproos - Poppejet -
Een pakketje voor het maken van een mooie klaproos met een schattig poppejte erbij. De hoogte is ca. 16 cm. en voor het maken van het hoofd is enige ervaring gewenst.
16,40
Naambordje auto - Droomvilt -
Een pakketje voor het maken van een leuk naambordje met auto's Het is eenvoudig om te maken.
9,95
Twee parkietjes - Vrolijke viltvriendjes -
Een pakketje voor het maken van twee grappige parkietjes gemaakt met een wolbal. Het is niet moeilijk om te maken.
9,95
Vrolijke haasjes - Vrolijke Viltvriendjes-
Een pakketje voor het maken van 5 vrolijke haasjes voor in een paastak. Ze zijn niet moeilijk te maken!
13,95