Het laatste nieuws
18-4-2024
Vrijdag 10 mei
Let op Het atelier is op vrijdag 10 mei gesloten. Dit is de dag na Hemelvaart en dan zijn we dus niet open!
6-1-2024
Openingstijden
Het atelier is vanaf nu weer open elke vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de oneven weken ook op de donderdag morgen  van 10.00 tot 12.30 Verder alleen op afspraak maar u  mag mij tussen 9.00 en 17.00 bellen op nummer 070 3608985 om een afspraak te maken als u op een andere tijd langs wilt komen!
9-11-2023
Natvilten windlichtjes
Er is weer een leuke workshop in het atelier bij handwerkatelier Sari. We gaan natvilten en dit keer mooie windlichtjes van zachte merino wol met zijde.
De rand bovenop is versierd met prachtig frivolité kant met pareltjes.
Er zijn drie varianten, naturel, romantisch of met rode kerststerren.
Tijdens deze workshop gaan we er zelfs twee maken!
De volgende data zijn mogelijk:
18 november
25 november
2 december
De workshop begint om 9.30 uur en duurt tot 13.00 uur
Deze workshop kost €27,50
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar viltcreatiescorina@gmail.com en als je het al weet ook welke je graag zou willen maken. Dan zorgen wij ervoor dat alles klaar ligt in het atelier!
Meer nieuws:
1-3-2018
Nieuwe rubriek
Vanaf vandaag is er een nieuwe rubriek in de webshop onder de titel Kant en Klaar. In deze rubriek komen voorbeelden te staan die in de verkoop mogen omdat ik er geen pakketjes meer van verkoop. Soms zijn het ook kant en klare artikelen die er speciaal voor gemaakt worden. Ook is het mogelijk om kant en klaar te bestellen die speciaal voor je (dus in opdracht) gemaakt worden. Houd dan wel rekening met een levertijd.
Nieuw in ons assortiment
Basje bij -Anemoontje -
Een pakketje van een bijenelabel met als thema voer de bijbij! Het is eenvoudig te maken en bij elk pakketje zit een zkakje met bloemenzaadjes waar de bijen blij van worden.
€5,50
Basje bij -Anemoontje -
Een pakketje van een lief bijenkind. bij het pakkejte zit een zkaje met bloemenzaadjes die je kan zaaien met als thema maak de bijblij.
€9,50
Bijenlichtje - Anemoontje -
Een pakketje voor het maken van dit mooie bijenlichtje met als thema Voer de bijbij. Er zit een zakje met bloemenzaadjes bij die je kan zaaien waar de bijen blij mee zijn! Het is niet meoilijk te maken.
€14,30
Bladkind hortensia - Pippilotta -
Een pakketje voor het maken van dit mooie hortensia bladkindje. Het is eenvoudig om te maken.
€8,95
Pinterbruid en bruidegom steker- Pippilotta -
Een pakketje voor het maken van een pinksterbruid en bruidegom  geschikt voor de steker van Grimm (deze is los verkrijgbaar) Het is niet moeilijk te maken.
€14,30