Het laatste nieuws
10-2-2020
Thema workshop
Bij het item workshops zijn een aantal data gezet waarop we workshops geven voor het maken van gevilte vazen en een elfenhuisje met een wol elfje. Heb je interesse in één van deze workshops neem dan contact op met het atelier om te kijken of er nog een plekje vrij is.
2-2-2020
Voorjaars open dagen
De voorjaarsopen dagen staan dit jaar in het thema Bloesem en ze zijn vanaf woensdag 1 april (geen grap) tot en met zaterdag 4 april. We gaan elke dag om 10.00 uur open tot 17.00 uur en zaterdag stoppen we om 16.00 uur. Er is een leuke mini workshop voor slechts € 5,00 en voor iedere klant hebben we weer een aardigheidje. Voor de workshop hoef je je niet op te geven, maar je kunt aan de tafel plaatsnemen als er een stoel leeg is. Natuurlijk zijn de mooie ontwerpen van Corina deze dagen weer te bewonderen en haar patronen en de matriaal pakketjes te koop. Noteer de datum in je agenda en kom deze dagen gezellig naar het atelier in Den Haag!
6-1-2020
Nieuwe Thema workshops januari 2020
Op zaterdag 11 januari geven we een workshop  in het maken van Wol elfje of  Wol fee. Deze workshop wordt door Corina gegeven en gaat €22,50 p.p kosten. Dit is inclusief het materiaal. Zaterdag 25 januari en zaterdag 8 februari is er een workshop poppen maken. Ook deze keer is Corina de cursus leidster.  Voor beide ochtenden zijn de kosten €75,00 inclusief materiaal. Opgeven kan via de mail of telefonisch. Bij het item workshops staan foto's van de werkstukken. Bij minimum van 4 personen en maximum van 8 deelnemers (poppen max. 6 personen)   gaan de workshops door.
Meer nieuws:
4-11-2019
Warme Witte Winter Weken
Ook dit jaar staan we met het atelier weer op de kerstmarkt bij het Tuincentrum Vaarderhoogd in Soest. We hebben daar een Anton Pieck huisje die we sfeerwol in gaan richten met allemaal vilten spulletjes. ook nemen we een aantal pakketje mee maar alles is onmogelijk. Dus als je speciale wensen heb geef dit dan ruim van te voren op dan nemen we het voor je mee. We staat er vanaf zondag 24 november t/m woensdag 27 november. Kijk voor meer informatie ook bij www.warmewittewinterweken.nl 
Nieuw in ons assortiment
Dagvlinder Koninginnepage -Lindelicht-
Een pakketje voor het maken van deze mooie vlinder. De vlinder is ca. 14,5 cm bij 9 cm groot en gemaakt van prachtig sprookjesvilt. Niet moeilijk maar wel bewerkelijk!
€7,70
Paashanger Moeder konijn met baby -Oog van de Naald -
Een houten paasei met daarop moeder konijn met een babytje in haar armen. Leuk voor in de paastak en niet moeilijk om te maken.
€12,65
Paashanger Poekie poes - Oog van de naald -
Een pakketje voor het maken van een paashanger op een houten ei. Het is niet moeilijk om te maken. Leuk voor in een paastak
€13,75
Paashanger kleermaker van Kloster -Oog van de naald-
Een pakketje van een muis die op een klosje de krant zit te lezen. het houten paasei zit ook in het pakketje en het is niet moeilijk te maken.
€13,95
Paashanger Minetje Muizemuis - Oog van de naald -
Een pakketje van minetej muizemuis op een houten paasei. Leuk voor in een paastak. Het is niet moeilijk om te maken.
€12,95