Het laatste nieuws
19-1-2021
Gratis verzending borduurpakketten
Zolang het atelier dicht is verstuur ik alle borduur pakketten zonder verzendkosten! U mag ook een combinatie bestelling doen, zodra er een borduurpakket bij zit betaald u geen verzendkosten.
14-12-2020
Atelier dicht
Helaas moet ook het atelier vanaf morgen  15 december dicht. Wat wel mogelijk blijft is via de webwinkel bestellen. Ook blijft het mogelijk om op afspraak  bestelde artikelen af te halen. Heb je iets nodig geef dit dan van te voren door dan laat ik weten wanneer je het af kan halen. Dit kan zowel telefonisch , alleen tussen 10.00 tot 17.00 uur als via de mail. 
5-12-2020
Nieuwe artikelen
Sinds een aantal weken staat er een tafeltje in het atelier met diverse borduurpakketten! Vanwege een regelmatig terugkerende vraag of ik die verkoop heb ik besloten om een beperkt aantal pakketten in het atelier te koop aan te bieden.  Ook zijn er daglichtlampen in het atelier en via de webwinkel te koop!
Meer nieuws:
19-7-2019
Najaars open dagen
De najaars open dagen worden dit jaar gehouden op woensdag 25 september tot en met zaterdag 28 september. Het thema dit jaar is Rood met witte stippen. We hebben een doorlopende workshop met keuze voor kinderen en volwassenen tegen een vergoeding van €5,00 Je hoeft je hier niet voor op te geven maar kan aansluiten als er een plekje vrij is. Dagelijk zijn de open dagen van 10.00 tot 17.00 uur alleen op zaterdag stoppen we om 16.00 uur. Voor iedere klant ligt er een klein kadootje en er is natuurlijk thee, koffie en limonade voor een ieder!
Nieuw in ons assortiment
patroon Paasslinger - Droomvilt -
Een patroon voor het maken van deze mooie paasslinger.
5,50
Paas slinger - Droomvilt -
Een pakketje met alle materialen voor het maken van deze mooie paasslinger. Het is niet moeilijk te maken.
13,50
Patroon vrolijk pasen - Droomvilt -
Een patroon voor het maken van dit gezellige paas tafereeltje.
5,50
Vrolijk pasen - Droomvilt -
Een pakketje voor het maken van dit grappige tafereeltje voor pasen. het is niet moeilijk te maken.
17,50
Patroon palmpasen - Droomvilt -
Een patroon voor het maken van dit poppetje met een palmpasen stok.
5,50