Het laatste nieuws
10-9-2017
Workshops Najaar 2017
Dit najaar gaan we een aantal dagworkshop organiseren in diverse technieken zoals natvilten, prikken enz. De workshops worden door verschillende mensen gegevens, soms zijn het dagworkshops en soms zijn ze voor een halve dag. Kijk voor meer informatie bij het item Workshop daar staan de juiste data en de kosten per workshop vermeld. Wil je aan één of meerdere workshops deelnemen neem dan via de mail of via de telefoon contact op met het atelier om te kijken of er nog een plekje vrij is. Ook zijn er voorbeelden van de diverse workshops in het atelier te bewonderen.
16-8-2017
Data en thema open dagen najaar 2017
Inmiddels zijn de data van de najaars open dagen en de winterfair bekent. Op 6, 7, 8 en 9 september zijn de najaarsopendagen in het atelier en in de tuin. Het thema dit jaar is: Laat de blaadjes maar vallen. We beginnen op woensdagmiddag om 13.00 uur tot 17.00 en donderdag van 10.00 tot 21.00 Vrijdag en zaterdag gaan we ook om 10.00 uur open en vrijdag duurt het tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Deze keer zetten we meerdere tenten neer die we op sprookjesachtige wijze gaan inrichten.  Nieuw dit jaar is een uitstalling van werkstukken door cursisten gemaakt. Ook hebben we een nieuw workshop programma klaar.  De winterfair is 7,8, en 9 december. Dit staat net als voor gaande jaren in het teken van de kerst en de winter.  Noteer deze data vast in uw agenda!
16-3-2017
Workshop tassen

Vanaf dit jaar gaan we maandelijks een themaworkshop organiseren met wisselende technieken en onderwepen. Je kan je per keer inschrijven en bij voldoende deelnemes ( = minimaal 6 personen) gaat de workshop door. Op woensdagmorgen  en woensdagmiddag 3 mei is de workshop tassen. Deze workshop herhalen we omdat er veel vraag naar is. Voor kinderen hebben we de mogelijkheid om een kleinere tas te maken en dit kost €15,00 per tas. Geef je dus op tijd op zodat je verzekerd bent van een plaatsje. De kosten voor de workshop zijn €20,00 pp, dit is inclusief tas en materiaal.

Nieuw in ons assortiment
Puur herfst - Pop en Plank -
Een prachtig pakket van ee paddestoel vrouwtje. Voor het maken van de paddestoeltje zit er vilt in het pakket maar het jasje moet zelf gevilt worden. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst.
17,20
Helleboris bolletje - Pop en Plank -
Een pakketje voor het maken van een lief bol poppetjes. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst maar de rest is eenvoudig te maken.
8,75
Winters - Pop en Plank-
Een mooi pakket voor het maken van een lief winter vrouwtje met een paddestoel in haar armen. De rok  is gemaakt van prachtige katoen maar de rest van de kleding moet je zelf vilten. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst.
15,40
Takke winter - Pop en Plank -
Een mooi pakket voor het maken van een mooi winters vrouwtje. Voor de jurk zit er een prachtig lapje katoen in het pakketje en de jas en het tasje moet je zelf vilten. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst.
13,80
Zomer eikje - Pop en Plank -
Een prachtig pakketje voor het maken van een poppetje versiert met veel eikeltjes. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst en er moet ook nat gevilt worden voor het maken van de kleding.
13,50