Het laatste nieuws
6-11-2017
Winterfair
Op woensdagmiddag 6 december begint in het atelier de winterfair. We zetten een tent in de tuin en maken daar een prachtig winterwonder landschap in met natuurlijk ook een mooie kersthoek. In het atelier komt weer een uitstalling van alle winter en kersttafereeltjes van Corina en natuurlijk is er weer een gezellige workshop. Je hoeft je voor deze workshop niet op te geven maar kan gewoon als er plaats aan deelnemen. De kosten voor deze workshop zijn €5,00 pp. Ook is er voor iedere klant weer een aardigheidje. Woensdag is het van 13.00 tot 17.00 donderdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00 en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur Noteer deze data vast in de agenda want het is jammer om deze sfeervolle fair te missen.
10-9-2017
Workshops Najaar 2017
Dit najaar gaan we een aantal dagworkshop organiseren in diverse technieken zoals natvilten, prikken enz. De workshops worden door verschillende mensen gegevens, soms zijn het dagworkshops en soms zijn ze voor een halve dag. Kijk voor meer informatie bij het item Workshop daar staan de juiste data en de kosten per workshop vermeld. Wil je aan één of meerdere workshops deelnemen neem dan via de mail of via de telefoon contact op met het atelier om te kijken of er nog een plekje vrij is. Ook zijn er voorbeelden van de diverse workshops in het atelier te bewonderen.
16-8-2017
Data en thema open dagen najaar 2017
Inmiddels zijn de data van de najaars open dagen en de winterfair bekent. Op 6, 7, 8 en 9 september zijn de najaarsopendagen in het atelier en in de tuin. Het thema dit jaar is: Laat de blaadjes maar vallen. We beginnen op woensdagmiddag om 13.00 uur tot 17.00 en donderdag van 10.00 tot 21.00 Vrijdag en zaterdag gaan we ook om 10.00 uur open en vrijdag duurt het tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Deze keer zetten we meerdere tenten neer die we op sprookjesachtige wijze gaan inrichten.  Nieuw dit jaar is een uitstalling van werkstukken door cursisten gemaakt. Ook hebben we een nieuw workshop programma klaar.  De winterfair is 7,8, en 9 december. Dit staat net als voor gaande jaren in het teken van de kerst en de winter.  Noteer deze data vast in uw agenda!
Nieuw in ons assortiment
Kerstbol Slaapmutsje - Oog van de Naald -
Een pakketje met een lief klein slapend muisje moe van alle feestelijkheden. Ze ligt in een bol van 10 cm. groot. Zonder bol kan het pakketje door de brievenbus.
19,50
Kerstbol Kerstpost - Oog van de naald -
Een pakket voor het maken van een grappig muisje die de kerstpost in de brievenbus gooit. Het gehaal zit in een bol van 12 cm groot. Zonder bol kan het pakketje door de brievenbus.
22,95
Kerstbol Ik vind jou lief - Oog van de Naald-
Een pakketje voor het maken van een sneeuwman met een schattig muisje. Het geheel zit in een bol van 12 cm. groot. Zonder bol kan het pakketje door de brievenbus.
22,95
Kerstbol Voorlezen - Oog van de naald -
Een pakket voor het maken van een bol met een muisje erin die heerlijk aan het voorlezen is. Het geheel zit in een bol van 12 cm. groot. Zonder bol kan het pakket door de brievenbus.
21,90
Kerstbol Kerstwens - Oog van de naald -
Een pakket voor het maken van een grappige kerstmuis die je heel veel geluk wenst. De muis zit in een bol van 12 cm.  (zonder de bol kan het pakket door de brievenbus)
21,90