Het laatste nieuws
8-3-2019
Workshop natvilten
Zaterdag 23  maart is er een workshop natvilten.  U kunt kiezen uit het maken van een hoed, sloffen of een tas. Natuurlijk is het ook mogelijk om naar eigen inzicht iets te maken. De kosten voor een hele dag  zijn €70,00 inclusief al het materiaal. We beginnen met een stukje basis en daarna kunt u aan de gang met uw workshop. We beginnen om 9.30 en willen omstreeks 16.00 uur afronden. Het is inclusief een eenvoudige lunch en naturulijk koffie en thee! Heeft u interesse neem dan contact op zodat we kunnen kijken of er nog een plekje beschikbaar is.
24-1-2019
Voorjaars Open dagen
De Open dagen in het voorjaar worden gehouden vanaf woensdagmiddag 27 maart  t/m  zaterdagmiddag  30 maart. Het thema dit jaar is Grote schoonmaak! Er komt weer een grote tent in de tuin met daarin veel voorbeelden. Ook gaan we weer een mini worskhop organiseren en natuurlijk is er voor iedere klant een klein kadootje! Noteer de data vast in uw agenda zodat u dit evenement niet gaat missen!
17-1-2019
Thema workshop babypop
Kijk bij het item workshop voor nieuwe data voor het maken van een prachtige babypop. Deze workshop zal gegeven worden door Corina en bij 5 aanmeldingen gaat die definitief door!
Meer nieuws:
16-8-2017
Data en thema open dagen najaar 2017
Inmiddels zijn de data van de najaars open dagen en de winterfair bekent. Op 6, 7, 8 en 9 september zijn de najaarsopendagen in het atelier en in de tuin. Het thema dit jaar is: Laat de blaadjes maar vallen. We beginnen op woensdagmiddag om 13.00 uur tot 17.00 en donderdag van 10.00 tot 21.00 Vrijdag en zaterdag gaan we ook om 10.00 uur open en vrijdag duurt het tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Deze keer zetten we meerdere tenten neer die we op sprookjesachtige wijze gaan inrichten.  Nieuw dit jaar is een uitstalling van werkstukken door cursisten gemaakt. Ook hebben we een nieuw workshop programma klaar.  De winterfair is 7,8, en 9 december. Dit staat net als voor gaande jaren in het teken van de kerst en de winter.  Noteer deze data vast in uw agenda!
Nieuw in ons assortiment
Halloween deftig muisje - Oog van de naald -
Een pakketje van een muisje verkleed als een deftig heksje. Het is eenvoduig om te maken.
18,50
Kerstmuisje Mehhhh - Oog van de naald -
Een pakketje van een lief muisje die lekker op een schaapje zit. Als je de glitters niet gebruikt ook leuk voor de pasen! Het is niet moeilijk om te maken.
17,50
Kerstmuisje XMAS - Oog van de naald -
Een pakketje voor het maken van een leif muisje die hangt aan een mooie glaspegel. Het is niet moeilijk te maken.
16,50
Kerstmuisje brrrr wat is het koud - Oog van de naald -
Een pakketje van twee schattige muisjes die zich vasthouden aan een glaspegel. Het is niet moeilijk om te maken.
15,95
Paashaas knijper - Anemoontje -
Een pakketje vaar het maken van een leuke paashaas op een engelse knijper. Het is niet moeilijk om te maken.
8,25