Het laatste nieuws
1-10-2020
Vrijdagochtend
Elke vrijdagochtend is het atelier geopend voor workshop mensen en niet voor klanten die willen rondkijken en spulletjes kopen. Dit is zolang de Corona beperkingen er zijn! Vanaf 13.00 uur zijn de klanten weer welkom liefst na een belletje om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk binnen zijn!
1-10-2020
Nieuwe openingstijden
Vanaf 1 oktober zijn we weer open op woensdag en donderdag en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. en zaterdag van 10.00 tot 15.00 Wil je langskomen neem dan even van te voren via de mail of telefonisch contact op zodat we rekening kunnen houden met het aantal klanten in het atelier! Buiten deze tijden alleen op afspraak open!
10-2-2020
Thema workshop
Bij het item workshops zijn een aantal data gezet waarop we workshops geven voor het maken van gevilte vazen en een elfenhuisje met een wol elfje. Heb je interesse in één van deze workshops neem dan contact op met het atelier om te kijken of er nog een plekje vrij is.
Meer nieuws:
16-3-2017
Thema workshop Engelse drop
Donderdag 13 april is er een themaworkshop engelse drop vilten. Deze workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 en het kost €37,50 pp. Voor deze workshop hebben we minimaal 8 mensen nodig. Ieder  maakt 1 soort engelse drop d.m..v vilten met naaldvilt, water en zeep en aan het eind verdelen we de verschillende soorten dropjes zodat iedereen een leuke gevarieerde zak engelse drop heeft. Je kan er dan een armband of een ketting van maken. Kijk bij het item worsksop voor de foto's Neem voor meer informatie of wil je graag meedoen telefonisch of via de mail contact op met het atelier!
Nieuw in ons assortiment
Het is kerst rood/groen - Wilma
Een pakketje voor het maken van de letters kerst, met een kerstman en een kerstboom. Het geheel is 24 cm breed en 14 cm hoog. Het is niet moeilijk om te maken.
€20,95
Het is winter -Wilma -
Een pakketje voor de letters winter met huisjes, een sneeuwpop en sneeuw. Het geheel is 29 cm breed en 12 cm. hoog. Het is niet moeilijk om te maken.
€20,95
Vosje tussen de herfstblaadjes - Wilma-
Een pakketje voor het maken van dit schattige vosje die heerlijk tussen de herfstblaadjes ligt te slapen.  De metalen ring van 15 cm zit bij het pakketje. Het vosje is 8,5 cm hoog en 9 cm.breed. Het is niet moeilijk te maken.
€21,75
Het boekje van Sinterklaas - Marlijn -
Een pakkeetje voor het maken van een boek van 6,5 bij 11 cm. met daarin een klein sinterklaasje en 4 pietjes. Deze zijn 4 cm. hoog. Het is niet moeilijk om te maken maar wel lekker klein!
€12,50
Vingerpopje Sint en Piet
Een pakketje voor het maken van twee vingepopjes van Sint en Piet. De hoogte van de popjes is 8 cm. Ze zijn eenvoudig om te maken.
€10,95