Het laatste nieuws
27-3-2021
Zomer Openingstijden
Het atelier is elke vrijdag open op afspraak! Voor elke klant is er een half uur tijd maar u moet van  te voren wel een afspraak maken. Dit kan bij voorker via de mail, u krijgt zo snel als mogelijk antwoord wanneer u welkom bent. Wilt u op andere dagen cq tijden langkomen neem dan ook contact  op via de mail dan kijk ik wat er mogelijk is. Het mail adres is info@handwerkateliersari.nl
19-1-2021
Gratis verzending borduurpakketten
Zolang het atelier dicht is verstuur ik alle borduur pakketten zonder verzendkosten! U mag ook een combinatie bestelling doen, zodra er een borduurpakket bij zit betaald u geen verzendkosten.
14-12-2020
Atelier dicht
Helaas moet ook het atelier vanaf morgen  15 december dicht. Wat wel mogelijk blijft is via de webwinkel bestellen. Ook blijft het mogelijk om op afspraak  bestelde artikelen af te halen. Heb je iets nodig geef dit dan van te voren door dan laat ik weten wanneer je het af kan halen. Dit kan zowel telefonisch , alleen tussen 10.00 tot 17.00 uur als via de mail. 
Meer nieuws:
16-3-2017
Thema workshop Engelse drop
Donderdag 13 april is er een themaworkshop engelse drop vilten. Deze workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 en het kost €37,50 pp. Voor deze workshop hebben we minimaal 8 mensen nodig. Ieder  maakt 1 soort engelse drop d.m..v vilten met naaldvilt, water en zeep en aan het eind verdelen we de verschillende soorten dropjes zodat iedereen een leuke gevarieerde zak engelse drop heeft. Je kan er dan een armband of een ketting van maken. Kijk bij het item worsksop voor de foto's Neem voor meer informatie of wil je graag meedoen telefonisch of via de mail contact op met het atelier!
Nieuw in ons assortiment
Materiaal pakket Trekker
Een pakket met al het materiaal voor het maken van deze mooie trekker.  De trekker is ca.25 cm lang en 10 cm. hoog. Het patroon is lof verkrijgbaar voor €7,50
22,95
Baby met speen -Pippilotta -
Een pakketje uit de schatkist van Pippilotta dus op=op Het is een leif poppetje met een speen in haar hand. het is niet moeilijk om te maken.
5,85
Kuiken Prikbolletjes - Vrolijke Viltvriendjes-
Een pakketje voor het maken van twee schattige kuiketjes die je in een lege eiereschil kan doen. De eierschillen zitten niet in het pakketje maar de wolballen en een viltnaald wel!
9,95
Roodborstje op nest - Vrolijke Vilt Vriendjes -
Dit is een prikpakketje voor het maken van een roodborstje. Ook de viltnaald zit in het pakketje!
10,95
Orchidee lichtje - Wilma -
Een pakketje voor het maken van een mooi orchidee lichtje. Het kransje zit met wol erom heen al in het pakketje en het is niet moeilijk om te maken.
15,00