Het laatste nieuws
8-3-2018
Workshop Natvilten

Op zaterdag 7 april organiseren we weer een viltworshop onder leiding van Anne Cool. Je akn naar eigen keuze een hoed, een paar sloffen of bijv. een tas maken. De workshop kost €70,00 en dit is inclusief materiaal en een eenvoudige lunch. We beginnen om half 10 en het duurt tot ca. 16.00 uur. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Stuur een mailtje of neem telefonisch contact op als u interesse heeft.  

1-3-2018
Nieuwe rubriek
Vanaf vandaag is er een nieuwe rubriek in de webshop onder de titel Kant en Klaar. In deze rubriek komen voorbeelden te staan die in de verkoop mogen omdat ik er geen pakketjes meer van verkoop. Soms zijn het ook kant en klare artikelen die er speciaal voor gemaakt worden. Ook is het mogelijk om kant en klaar te bestellen die speciaal voor je (dus in opdracht) gemaakt worden. Houd dan wel rekening met een levertijd.
21-1-2018
Uit breiding Workshop aanbod
Vanaf week 4 is het workshop aanbod op de vrijdag ochtend uitgebreid. Er is nu wekelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop op de vrijdag ochtend. We hebben niet een speciaal programma maar iedereen werkt aan zijn eigen werkstuk en krijgt hulp en ondersteuning waar nodig. De ene week is de wokshopleiding Gerda van de Vilten Tol en de andere week is Corina aanwezig. Wil je ook deelnemen aan een workshop neem dan contact op om te horen wanneer en waar er nog plaats is.
Meer nieuws:
16-3-2017
Voorjaarsopendagen
Ook dit jaar organiseren we weer de voorjaarsopendagen. Vanaf donderdagmorgen 30 maart tot en met zaterdag 1 april (geen grap) zijn ze dit jaar. We starten alle drie de dagen om 10 uur. Zoals gebruikelijk zijn we ook donderdagavond open tot 21.00 uur. Vrijdag stoppen we om 17.00 uur en zaterdag gaan we om 16.00 uur alles weer opruimen. Er is doorlopend de mogelijkhheid voor het volgen van een kleine miniworkshop tegen een vergoeding van €5,00 Voor iedere klant is er een gratis pakketje en natuurlijk gaan we de tent weer prachtig inrichten. Ook zullen er veel voorbeelden van Corina te bewonderen zijn. Noteer de datum dus in uw agenda en kom op een van deze dagen gezellig langs in het atelier. De koffie en thee staat klaar.
Nieuw in ons assortiment
Brocant ei met kip
Een mooi ei met een kip versiert met roosjes, jute en kant.  Geef bij de opmerkingen aan welke kleur je zou willen ontvangen. Het is gemaakt van een patroon van Septemberspring.
12,50
Pinksterfeest hangertje - Oog van de naald -
Een mooi hangertje met een pinksterfeest poppetje met duif en bloemetjes. Het geheel is eenvoudig te maken en het kan goed boven een voorjaarstafel hangen.
15,30
Paashaas met mandje - Voltooi-
Een patroon van een mooie paashaas met een mandje met eieren. De paashaas is ca. 25 cm groot en is niet moeilijk om te maken. In het mandje kunnen heerlijke chocolade eitjes! Leuk voor op een paastafel.
4,95
Pinksterbruid en bruidegom -Voltooi-
Een patroon van een lief pinksterbruidspaar onder een mooie boog met duifjes en bloemetjes staan. Het geheel is niet moeilijk om te maken.
4,95
Paasei Benjamin met het gietertje - Oog van de naald -
Een pakketje voor het maken van Benjamin het konijntje die de bloemetjes water aan het geven is. Het geheel kan in een plastic paasei met gat maar het kan ook als tafereeltje op de lentetafel. Zonder plastis ei komt het pakketje op €19,95 Geef bij de opmerkingen aan als je er geen ei bij wilt ontvangen nu kan het ook gewoon door de brievenbus.
23,95