Het laatste nieuws
27-9-2018
Openingstijden september + oktober

 

In de maand septeber en oktober is het atelier geopend op elke (donderdag 27 september ook open)

woensdagavond  van 19.00 tot 21.00

vrijdag van 10.00 tot 17.00

zaterdag van 10.00 tot 15.00

1-8-2018
Najaars Open Dagen
De najaars opendagen zijn dit jaar van woensdag 19 september tot en met zaterdag 22 september. Het thema dit jaar is Herfstschatten. Woensdag gaan we om 13.00 uur beginnen en de andere dagen starten we om 10.00 uur. Alle dagen zijn we tot 17.00 uur open alleen op de zaterdag stoppen we om 16.00 uur. Natuurlijk is er voor elke klant weer een kadootje en ook zal er doorlopend een mini workshop gegeven worden tegen een kleine vergoeding. Noteer deze datum vast in uw agenda want het is zeker de moeite waard om langs te komen.
1-3-2018
Nieuwe rubriek
Vanaf vandaag is er een nieuwe rubriek in de webshop onder de titel Kant en Klaar. In deze rubriek komen voorbeelden te staan die in de verkoop mogen omdat ik er geen pakketjes meer van verkoop. Soms zijn het ook kant en klare artikelen die er speciaal voor gemaakt worden. Ook is het mogelijk om kant en klaar te bestellen die speciaal voor je (dus in opdracht) gemaakt worden. Houd dan wel rekening met een levertijd.
Meer nieuws:
16-3-2017
Workshop tassen

Vanaf dit jaar gaan we maandelijks een themaworkshop organiseren met wisselende technieken en onderwepen. Je kan je per keer inschrijven en bij voldoende deelnemes ( = minimaal 6 personen) gaat de workshop door. Op woensdagmorgen  en woensdagmiddag 3 mei is de workshop tassen. Deze workshop herhalen we omdat er veel vraag naar is. Voor kinderen hebben we de mogelijkheid om een kleinere tas te maken en dit kost €15,00 per tas. Geef je dus op tijd op zodat je verzekerd bent van een plaatsje. De kosten voor de workshop zijn €20,00 pp, dit is inclusief tas en materiaal.

Nieuw in ons assortiment
Kerstboom kleedje - Sari -
Een patroon van een kerstboom die versiert is met sterretjes en kraaltjes. Het is eenvoudig om te maken en 20x30 cm groot. Je hebt 2 lapjes sprookjesvilt nodig.
3,50
Uilen kleedje - Sari -
Een patroon van een uil zittend op een tak. Het is eenvoudig om te maken en je hebt alleen 2 lapjes sproojesvilt nodig en een restje voor de tak. Leuk als schilderijtje maar ook grappig op een vilten tas.
3,50
Vissen kleedje -Sari -
Een eenvoudig te maken kleedje met een afbeelding van een vis. Nodig zijn alleen 2 lapjes sprookjes vilt. Het kleedje is 20x30 cm groot.
3,50
Katkleedje -Sari-
Een patroon van de leuk kleedje die je zomaar ergers op kan hangen maar je kan het kleedje bijv. ook op een jut of vilten tas  naaien. Het kleedje is 20x 30 cm groot en gemaakt op en met sprookjesvilt.
3,50
Nisse vlammetje -Anemoontje -
Een pakketje voor het maken van een grappig herfstlichtje met Nisse de kabouter erop. Leuk voor op de herfsttafel. Het glazen lichtje zit er niet bij maar is wel los te bestellen voor €1,20
7,15