Het laatste nieuws
6-11-2017
Winterfair
Op woensdagmiddag 6 december begint in het atelier de winterfair. We zetten een tent in de tuin en maken daar een prachtig winterwonder landschap in met natuurlijk ook een mooie kersthoek. In het atelier komt weer een uitstalling van alle winter en kersttafereeltjes van Corina en natuurlijk is er weer een gezellige workshop. Je hoeft je voor deze workshop niet op te geven maar kan gewoon als er plaats aan deelnemen. De kosten voor deze workshop zijn €5,00 pp. Ook is er voor iedere klant weer een aardigheidje. Woensdag is het van 13.00 tot 17.00 donderdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00 en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur Noteer deze data vast in de agenda want het is jammer om deze sfeervolle fair te missen.
10-9-2017
Workshops Najaar 2017
Dit najaar gaan we een aantal dagworkshop organiseren in diverse technieken zoals natvilten, prikken enz. De workshops worden door verschillende mensen gegevens, soms zijn het dagworkshops en soms zijn ze voor een halve dag. Kijk voor meer informatie bij het item Workshop daar staan de juiste data en de kosten per workshop vermeld. Wil je aan één of meerdere workshops deelnemen neem dan via de mail of via de telefoon contact op met het atelier om te kijken of er nog een plekje vrij is. Ook zijn er voorbeelden van de diverse workshops in het atelier te bewonderen.
16-8-2017
Data en thema open dagen najaar 2017
Inmiddels zijn de data van de najaars open dagen en de winterfair bekent. Op 6, 7, 8 en 9 september zijn de najaarsopendagen in het atelier en in de tuin. Het thema dit jaar is: Laat de blaadjes maar vallen. We beginnen op woensdagmiddag om 13.00 uur tot 17.00 en donderdag van 10.00 tot 21.00 Vrijdag en zaterdag gaan we ook om 10.00 uur open en vrijdag duurt het tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Deze keer zetten we meerdere tenten neer die we op sprookjesachtige wijze gaan inrichten.  Nieuw dit jaar is een uitstalling van werkstukken door cursisten gemaakt. Ook hebben we een nieuw workshop programma klaar.  De winterfair is 7,8, en 9 december. Dit staat net als voor gaande jaren in het teken van de kerst en de winter.  Noteer deze data vast in uw agenda!
Meer nieuws:
19-11-2016
Borduurshop!

Nieuw, Nieuw Nieuw
Vanaf nu heb ik een tweede site in de lucht met allemaal borduurpakketjes namelijk
 borduur.handwerkateliersari.nl   
Deze pakketjes verkoop ik alleen via de webwinkel en ik heb dus geen voorraad in het atelier. Wel is het mogelijk om ze in het atelier op te komen halen zo vermijd je de extra verzendkosten. Kijk rustig op de site en als je vragen hebt horen we dit graag! Bestellen mag natuurlijk ook.

Nieuw in ons assortiment
Nostalgische bol (B)engeltje -Oog van de naald-
Een pakketje voor het maken van een klein muisje die in een boekje aan het lezen is. De vraag is of het een engeltje of een bengeltje is! Ze zit in een bol van 8cm groot. Het is niet moeilijk te maken.
17,95
Nostalgische bol met schommel muisje -Oog van de naald-
Een pakketje voor het maken van een lief muisje die heerlijk zit te schommelen. Ze zit in een mooi versierde bol van 12 cm groot. Het is niet moeilijk te maken maar wel bewerkelijk.
22,95
Nostalgische bol Vriendschap - Oog van de naald-
Een pakketje voor het maken van een lief muisje met in haar armen een schattig konijntje. Het geheel komt in een mooi versierde bol van 10 cm groot. Het is niet moeilijk te maken.
19,70
Engel Annemie - Wilma -
Een pakketje voor het maken van een lief engeltje met een kerstbal als rokje. Het is niet moeilijk te maken.
7,60
Twee Konijntjes - Wilma -
Een pakketje voor het maken van twee konijntjes voorin de kerstboom. Ze zijn niet moeilijk te maken.
8,05