Het laatste nieuws
21-1-2018
Uit breiding Workshop aanbod
Vanaf week 4 is het workshop aanbod op de vrijdag ochtend uitgebreid. Er is nu wekelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop op de vrijdag ochtend. We hebben niet een speciaal programma maar iedereen werkt aan zijn eigen werkstuk en krijgt hulp en ondersteuning waar nodig. De ene week is de wokshopleiding Gerda van de Vilten Tol en de andere week is Corina aanwezig. Wil je ook deelnemen aan een workshop neem dan contact op om te horen wanneer en waar er nog plaats is.
2-1-2018
Nieuwe verzendkosten

Vanaf 1 januari 2018 zijn de verzendkosten van de post weer aangepasten dit is een reden op ook de verzendkosten van de internet bestellingen vanaf nu aan te passen.
Vanaf nu hanteer ik binnen Nederland de volgende verzendkosten;
Bestellingen tot €20,00 betaald u de werkelijke kosten
Bestellingen vanaf €20,00 betaald u €3,50 (of minder als het door de brievenbus kan)
Bestellingen boven de €75,00 worden gratis verzonden.
Voor het buitenland binnen Europa is het vanaf €20,00 de helft van de kosten en boven €100,00 gratis.

6-11-2017
Winterfair
Op woensdagmiddag 6 december begint in het atelier de winterfair. We zetten een tent in de tuin en maken daar een prachtig winterwonder landschap in met natuurlijk ook een mooie kersthoek. In het atelier komt weer een uitstalling van alle winter en kersttafereeltjes van Corina en natuurlijk is er weer een gezellige workshop. Je hoeft je voor deze workshop niet op te geven maar kan gewoon als er plaats aan deelnemen. De kosten voor deze workshop zijn €5,00 pp. Ook is er voor iedere klant weer een aardigheidje. Woensdag is het van 13.00 tot 17.00 donderdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00 en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur Noteer deze data vast in de agenda want het is jammer om deze sfeervolle fair te missen.
Meer nieuws:
11-3-2015
Workshop natvilten Engels drop
Er is een mogelijkheid om met een groep Engels drop te komen vilten. De groep moet minimaal uit 6 personen bestaan en maximaal  8 personen. De workshop duurt 4 uur en kost € 37,50 pp  Op aanvraag is deze workshop te bespreken. Kijk voor foto's bij het item workshops.
Nieuw in ons assortiment
Voorjaars koeien - Vrolijke Viltvriendjes -
Een pakketje voor het maken van twee grappige koeien op een vilten paas ei. Het is eenvoudig te maken en ze zijn leuk voor in een paastak.
8,95
Voorjaars Kuikentjes -Vrolijke Viltvriendjes-
Een pakketje voor het maken van twee lieve kuikentjes op een vilten paas ei. Het is niet moeilijk te maken, leuk voor in de paastak.
8,95
Voorjaars Schaapjes- Vrolijke Viltvriendjes -
Een pakketje voor het maken van twee schattige schaapjes voor op een vilten ei. Leuk voor in de paastak. Het is eenvoudig te maken.
8,95
Winterbol Sleetje rijden - Oog van de naald-
Een pakketje van een muisje die met een klein muisje aan het sleetje rijden is. Het geheel zit in een bol van 12 cm die bij dit pakketje hoort. Zonder bol kan het pakketje door de brievenbus. Het is niet moeilijk te maken maar wel bewerkelijk.
25,95
Winterbol Schaatsen - Oog van de naald-
Een pakketje voor het maken van een lief muisje die probeert te schaatsen. Ze zit in een bol van 10 cm groot. Zonder bol kan dit pakketje door de brievenbus. Het is niet moeilijk te maken.
21,90