Het laatste nieuws
17-5-2017
Data open dagen najaar 2017
Inmiddels zijn de data van de najaars open dagen en de winterfair bekent. Op 7, 8 en 9 september zijn de najaarsopendagen in het atelier en in de tuin. Deze keer zetten we meerdere tenten neer die we op sprookjesachtige wijze gaan inrichten.  Thema is nog niet bekent zodra we dit weten zullen we het melden. De winterfair is 7,8, en 9 december. Dit staat net als voor gaande jaren in het teken van de kerst en de winter. Beide evenementen zijn van donderdag morgen 10.00 uur tot en met zaterdag 16.00 uur. Noteer deze data vast in uw agenda!
5-5-2017
Openingstijden zomer

Vanaf mei is het atelier niet meer op zaterdag open. Vanaf 1 september gaan we weer op de zaterdagen open. Tot die tijd zijn we elke dinsdag, woensdag en donderdag middag en vrijdag de hele dag open! Wil je buiten deze tijden langskomen stuur dan een mailtje dan kijken we wat er mogelijk is.

16-3-2017
Workshop tassen

Vanaf dit jaar gaan we maandelijks een themaworkshop organiseren met wisselende technieken en onderwepen. Je kan je per keer inschrijven en bij voldoende deelnemes ( = minimaal 6 personen) gaat de workshop door. Op woensdagmorgen  en woensdagmiddag 3 mei is de workshop tassen. Deze workshop herhalen we omdat er veel vraag naar is. Voor kinderen hebben we de mogelijkheid om een kleinere tas te maken en dit kost €15,00 per tas. Geef je dus op tijd op zodat je verzekerd bent van een plaatsje. De kosten voor de workshop zijn €20,00 pp, dit is inclusief tas en materiaal.

Nieuw in ons assortiment
Vliegeren -Het oog van de Naald-
Een pakketje van een lief muisje die aan het vliegeren is. Het is niet moeilijk om te maken. Er zit geen vulwol en gen borduurzijde in het pakket.
12,95
Materiaal pakket Zeetafelkrans
Een materiaal pakket voor het maken van deze prachtige zeetafelkrans. Ook de styroporkrans zit bij het pakket. Het patroon is er niet bij maar is los te bestellen voor €5,95 Geef dit bij de opmerkingen aan. Kijk voor meer informatie op www.viltcreatiescorina.blogspot.com
28,50
Sprokkelpret - Het oog van de naald-
Een pakketje van moedermuis die met haar muizenkind aan het sprokkelen is in het muizenbos. Zelf moet je nog vulwol en borduurzijde toevoegen. Het is niet moeilijk te maken.
19,70
Herfstschatten - Het oog van de naald-
Een pakketje voor het maken van deze vader muis die met zijn muizenzoontje herfstschatten aan het zoeken is. In het pakket zit geen vulwol en geen borduurgaren! Het is niet moeilijk maar wel bewerkelijk om te maken.
21,90
Polkadot theepot - Anemoontje-
Een patroonboekje voor het maken van een mooie theepot en twee theekopjes. Ook zitten de patronen van de poppetjes in het boekje. Voor het maken van de hoofdjes is enige ervaring gewenst. De theepot en de kopjes zijn eenvoudig te maken.
8,75